טחינה אתיופית

הכל מתחיל בחומר הגלם
הטחינה של ה'מעדניה' מיוצרת מזרעי שומשום שגודלו באתיופיה השומשום עובר תהליך קצר של טרום הנבטה, אשר את משביח את איכות גרעין השומשום, ומעלה את ערכי הוויטמינים והמינרלים בו. לאחר מכן, זרעי השומשום מיובשים ונטחנים באבן ריחיים בכבישה קרה.

הטחינה שלנו שונה מכל טחינה שאתם מכירים. אנחנו בטוחים שתרגישו בהבדל...

צור/י

קשר

החופר 34, ביתן 220

אזור התעשיה חולון

03-9416054

  • Facebook
  • Instagram

המעדניה

תפריט

©  All rights reserved 2020 by המעדניה.

דבר/י

איתנו